Keepershandschoenen

Sells Aqua Campione Keepershandschoenen

sells.elite.aqua.total.campione.keepershandschoenen.

In deze allernieuwste blog van Keepershandschoenenkopen.nl gaan we je van alles vertellen over de Sells Aqua Campione Keepershandschoenen. In plaats van de adviesprijs van 130 euro betaal je bij Keepershandschoenenkopen.nl slechts 98 euro! Een geweldige prijs voor een handschoen van hoge kwaliteit.

Uiterlijk

Deze Sells Aqua Campione Keepershandschoenen hebben een goed overlopende kleurencombinatie. Op de vingers vind je de blauwe strepen die zijwaarts kruisen aan de bovenkant. Op het topje van de vingers zijn er vierkante elementen toegevoegd. Rond de knokkels is de glove eigenlijk helemaal zwart. Aan de onderzijde van de achterzijde is het Sells logo zijwaarts in het zwart afgebeeld. De polsband is ook meerendeels zwart en laat ook de gehele naam van de handschoen zien.

Specificaties

De Sells Aqua Campione Keepershandschoenen hebben een paar leuke extraatjes. Zo zijn deze gloves uitrust met een 4mm Adhesion Ultra Supreme Latexpalm. Die voor een uitstekende grip zorgt. De gelamineerde 5mm schuimrug geeft je een zelfverzekerde balcontrole, en heeft een ingebouwde schokdempende impactabsorptie die de klap opvangt bij harde ballen. Zo verminder je de kans op blessures. Door de beste elementen to combineren biedt de expanse snede alle aspecten van comfort en flexibiliteit. De latex is om de duim gerold om het pak oppervlakte te vergroten. Het outlastgaasje heeft een unieke temperatuurregeling, zo past de handschoen zich aan, aan de warmte van jouw handen en zorgt dat je altijd cool en comfortabel blijft. Veel moeilijke termen, maar ze beloven alles wat je wilt in een goede handschoen.

sells.zijwaarts.

Onze winkel

Bezoek nu onze keepersspeciaalzaak in Breda, waar u deze handschoen kunt passen. Mocht deze glove na al deze voordelen toch tegenvallen? Geen probleem! Professionals in de winkel zullen u nog tientallen andere handschoenen laten zien waar u de keus aan heeft. Online bestellen kan natuurlijk ook. Als je voor 23:59 besteld, dan heb je het de volgende dag in huis. En als je zelfs voor 11:00 besteld, dan heb je het dezelfde dag nog binnen!

 

Bekijk hier alle Sells Keepershandschoenen!

Bekijk hier alle Keepershandschoenen!

 

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *