Keepershandschoenen

Rode Keepershandschoenen kopen

Nieuwe rode keepershandschoenen kopen? Dat doe je natuurlijk op KeepersTalent.nl! Wij van KeepersTalent bieden een diep en ruim assortiment aan. Wij bieden veel verschillende handschoenen aan. Verschillend in merk, beweegbaarheid, balgevoel maar ook in kleuren! Ben jij opzoek naar handschoenen die zowel goed van kwaliteit zijn, als een te gek design hebben ben je bij ons op het goede adres. In dit blog gaan we op de rode keepershandschoenen de na druk leggen. We geven een aantal handschoenen weer. Scroll snel verder!

De Elite Inca

Een opvallende glove is de Elite Inca handschoen. Deze handschoen heeft een opvallend rood design. Verder heeft deze handschoen uitneembare fingersave, en goed balgevoel. Wat opvalt is dat deze handschoen buiten het feit dat hij erg stijlvol is, ook erg bruikbaar is. Elite Sport is in de afgelopen jaren enorm populair geworden. Hun populariteit komt door de handschoenen. Deze zijn van een nieuw niveau, zowel in het gebruik nemen van de handschoenen als het design. Met de Elite Inca overtreft Elite zich weer! Bekend is dat Elite Sport relatief betaalbare handschoenen produceert.

De Elite Scorpion

Een andere rode glove van Elite Sport is de Elite Scorpion. De naam van de handschoen schrikt sommige mensen al af! Dat afschrikken is terug te zien in het design van de handschoen. Werderom een subliem balgevoel en een mits goed en serieus onderhouden een lange levensduur. Met de zelf ontwikkelde foamlaag van Elite Sport waar deze keepershandschoen over beschikt, is de grip heel erg goed. Verder bepaal jij zelf, of je met deze handschoenen fingersave gebruikt! De makkelijk uitneembare fingersave haal je simpel uit de handschoen door middel van een klittenbandje op de achterzijde van de glove. Deze Glove behoort tot de volgende stap van Elite Sport.

De Elite Neo Red

De Neo Red van Elite is van ongeëvenaard niveau! Deze rode keepershandschoen uit de Neo reeks van Elite is aandachtig ontworpen. Tijdens dat proces is de nadruk gelegd op, wat en waa

rover een keeper of keepster over moet beschikken om het uiterste uit je zelf te halen. Deze handschoen heeft geen fingersave wat resulteerd in meer bewegingsruimte en vrijheid tussen de vingers. De ongeëvenaarde pasvorm zorgt ervoor dat de handschoen strak om de hand valt. Wat bepalend is als we het over de pasvorm hebben is de dubbele band, deze zorgt ervoor dat de handschoen strak om de pols heen valt. Heb jij nog vragen over deze handschoenen of andere keepersvragen? Aarzel dan niet om langs te komen bij ons! Onze Keepers speciaalzaak aan de Verbeetenstraat in Breda geeft professioneel antwoord op al je vragen!

Levering

Wij van KeepersTalent.nl zien onze snelle levering als een extra service. Daarom hanteren wij voor 23:59 besteld volgende dag in huis, en voor 11:00 besteld zelfde dag nog in huis! Deze snelle levering zorgt ervoor dat de keeper zich volledig kan focussen op het keeperswerk! Wil jij je handschoenen nog sneller hebben? Plan dan een bezoekje aan onze keeperswinkel, dan heb je niet alleen snel je gloves maar krijg je professioneel advies van ex prof keepers! Verder beschikt onze leveringsmethode natuurlijk ook over een track en trace systeem. Zodat jij je bestelling overal kan volgen, waar je ook bent.

Bekijk HIER alle rode handschoenen van Keepershandschoenenkopen.nl!

Bekijk HIER ons YouTube kanaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *