Keepershandschoenen

Keepershandschoenen maat 5

THEONEGLOVEHANDSCHOEN

Keepershandschoenen maat 5, ben je opzoek naar Gloves in maat 5? Zoek dan niet verder! Wij van KeepersTalent.nl hebben een divers aanbod in deze maat handschoenen. Hieronder lees je alles over onze merken en hoe je gemakkelijk je maat kan bepalen.

Merken

Je hebt de keuze uit verschillende merken keepershandschoenen bij KeepersTalent. De verschillende merken zijn: Uhlsport, Reusch, Elite Sport, Adidas, Sells, The one Glove Company en Aviata. Ons assortiment beschikt over 100+ verschillende soorten keepershandschoenen en er blijven iedere week nieuwe handschoenen bij! Wat fijn is om te weten: Dat Uhlsport keepershandschoenen wat groter uitvallen, terwijl Reusch en the One Glove weer iets kleiner uitvallen. Ben jij niet zeker over jouw maat? Geen probleem, kom bij ons langs in de winkel! Waar je professioneel advies krijgt van ex-Profkeepers.

Maat 5 Voetbalhandschoenen kopen

Ben jij of is jouw kind een keeper? Dan heb je logischerwijs keepershandschoenen nodig! Gelukkig ben je dan bij ons op het goede adres. Online en in onze winkel staan wij klaar om jou te helpen met het vinden van jouw nieuwe gloves! Wat wij vaak zien is dat keepers vergeten worden in normale sportzaken, daarom hebben wij een winkel speciaal voor keepers! Uiteraard beschikken wij ook over de nieuwste maat 5 gloves. Deze maat is speciaal voor de junioren. Bekijk HIER alle nieuwe maat 5 keepershandschoenen.

De meeste keepers in de onder 10 en 11 elftals hebben maat 5. De meeste goede keepershandschoenen beginnen ook vanaf maat 5. Het is onzettend moeilijk om goede keepershandschoenen te vinden in maat 4 en maat 3.

Zelf je maat bepalen

Maattabel keepershandschoenen

Maat Tabel Keepershandschoenen

Je kunt de bovenstaande tabel gebruiken om je maat te bepalen. Natuurlijk kun je voor persoonlijk advies altijd de winkel binnenstappen. Sommige merken vallen wat grotere en andere maten vallen wat kleiner uit. Natuurlijk kunt u via de live chat op onze site advies vragen. Voor een beginnende keeper is het lastig om te bepalen welke maat keepershandschoenen je hebt. Daarom helpen we je een handje in deze blog. Hieronder nog even kort samengevat.

 

Denk je dat je maat 5 keepersgloves hebt? Het is handig om dit altijd vooraf even te controleren, vooral als jij of jouw kind nog in de groei is. Je bepaalt je maat door een centimeterband over de knokkels van uw hand te leggen. Vervolgens lees je jouw maat af in de matentabel op deze pagina.

Keepershandschoenen maat 5 kopen.

Bestel nu maat 5 keepershandschoenen bij KeepersTalent voor de laagste prijs van Nederland. De meeste keepers die tussen de 7 en 10 jaar zijn hebben maat 5 keepershandschoenen. Er kan veel verschil zitten per merk. DE handschoenen van Reusch vallen altijd wat kleiner dan gemiddeld.

De levering

Wij van Keepershandschoenenkopen.nl zien onze snelle levering als een extra service. Daarom hanteren wij een voor 23:59 besteld morgen in huis, en voor 11:00 besteld dan heb je jouw bestelling dezelfde dag nog in huis! Wil jij nog sneller jouw nieuwe gloves? Plan dan een bezoekje aan onze Keepersspeciaalzaak dan heb jij je niet alleen je gloves nog sneller, maar krijg je ook professioneel advies van ex prof keepers! Uiteraard beschikt onze leveringsmethode over een track en trace code, dat zorgt ervoor dat jij overal je bestelling kan volgen. Waar je ook bent!

Bekijk al onze maat 5 keepershandschoenen HIER.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *